مهاجرانی: ناترازی برق به‌طور کامل جبران نشده است عارف: بازسازی منازل آسیب‌دیده در جنگ باید سرعت بیشتری بگیرد سردار شکارچی: ما شکست را بر دشمن تحمیل کردیم لاریجانی: برخی فکر می‌کنند جنگ خاتمه یافته و اقداماتی برای به هم زدن یکدستگی میان مردم انجام می‌دهند/ مسئله هم‌بستگی ملی به هیچ عنوان حاشیه‌ای نیست برنامه ویژه فراجا برای مقابله با تروریست‌ها شهادت یک حافظ امنیت در عملیات مقابله با تروریست‌ها/ هشدار فرمانده قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه به تروریست‌ها وزیر دفاع: جنگ ۱۲ روزه شکست‌پذیری رژیم پلید اسرائیل را اثبات کرد پزشکیان: نمی‌توانیم تصمیمی بگیریم که بعداً اگر مشکلی پیش آمد بگوییم چاره‌ای نداشتیم؛ باید به فکر عوارض هرتصمیمی باشیم دیدار لاریجانی با خانواده شهید سردار مهدی ربانی واکنش علی مطهری به انتشار مصاحبه اش درباره ساخت بمب اتم توسط ترامپ وزیر کشور: نزدیک به ۱ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر از اتباع غیر مجاز به کشور خود بازگشته‌اند/ برنامه‌ها برای بازگرداندن ۲ میلیون نفر باقی‌مانده هم ادامه خواهد یافت سرلشکر حاتمی: نیروهای مسلح با آمادگی کامل در برابر تهدیدات دشمن ایستاده‌اند پزشکیان: از پشتیبانی و حسن‌نظر مقام معظم رهبری تشکر می‌کنم بازتاب بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه های خارجی علم الهدی: می‌خواهند مشهد را مرکز تفریح کنند این خلاف شان امام رضاست

پیش بینی کیهان درباره بازگشت احمدی نژاد به قدرت

افراطیون مدعی اصلاح‌طلبی پس از هفت سال ایراد خسارت‌های پیاپی به زندگی مردم، رویای تکرار انتخابات خرداد ۷۶ را در سال ۱۴۰۰ می‌بینند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۹ - ۲۶ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 16
کد خبر: ۵۰۸۱۰

له گزارش راهبرد معاصر کیهان نوشت: روزنامه زنجیره‌ای آرمان در نوشته‌ای با عنوان «تکرار ۲ خرداد، ۷۶ در ۱۴۰۰» نوشت: یکسال تا پایان دولت یازدهم و جلوس حسن روحانی بر کرسی ریاست‌جمهوری باقی مانده است، به همین دلیل، گمانه‌زنی‌ها درباره رئیس‌جمهور سیزدهم از هم‌اکنون در جریان است. شاید انتخابات ۱۴۰۰ را بتوان انتخاباتی مبهم دانست. از سوی دیگر نمی‌توان این واقعیت را نادیده گرفت که بخشی از اصلاح‌طلبان ناامیدترین گروه برای نشاندن کاندیدای خود بر کرسی ریاست‌جمهوری هستند.

 

از سوی دیگر همگان شاهد بودند از انتخابات ریاست‌جمهوری ۱۳۸۴ جریان اصلاحات برای معرفی کاندیدا مانعی در مقابل نداشت، اما مهم آن بود که این کاندیدا‌ها هر یک به دلیلی از سوی شورای نگهبان از لیست کاندیدا‌ها حذف می‌شدند، حتی آیت‌ا... هاشمی‌رفسنجانی با آن سبقه مدیریتی مشهود نتوانست در سال ۹۲ جواز حضور در انتخابات به‌عنوان کاندیدا را دریافت کند؛ بنابراین ساده‌انگاری است اگر تصور شود کاندیدا‌های جریان اصلاحات همانند سال ۷۶ می‌توانند در عرصه حضور داشته باشند.

 

اصلاح‌طلبان قائل به حذف و کنار رفتن از عرصه نیستند چراکه در انتخابات ۱۳۷۶ مشابه شرایط فعلی را تجربه کرده بودند، بدین شکل که تلاش زیادی صورت گرفت تا به جامعه چنین القا شود ناطق نوری گزینه اصلح و موردتایید است، اما در نهایت رای مردم به نام کاندیدای رقیب او به صندوق ریخته شد. تکرار ۲ خرداد ۷۶ در سال ۱۴۰۰ مستلزم معرفی کاندیدا‌هایی از سوی اصلاح‌طلبان است که به تایید شورای نگهبان برسد.

 

اصلاح‌طلبان با درک برنامه رقیب برای حذف پله‌به‌پله آن‌ها از کرسی‌های تاثیرگذار در اصلاح کشور برنامه‌ای برای تحریم یا عدم معرفی کاندیدا برای انتخابات ۱۴۰۰ ندارند و حتی برخی از آن‌ها تاکید دارند که برخلاف سال‌های ۹۲ و ۹۶ که از حسن روحانی به عنوان چهره اصولگرای اعتدالی حمایت کردند قصد ائتلاف با جریانی را ندارند و به‌طور مسلم کاندیدا‌های آن‌ها دارای شناسنامه اصلاح‌طلبی خواهد بود.

 

آرزو اندیشی و روحیه درمانی این روزنامه در حالی است که اولاً طیف موسوم به چپ (که خاتمی نامزد آن بود) در سال ۷۶ خود را منتقد وضع موجود و دولت مستقر جا زده بود؛ هر چند که پنهانی با کارگزاران به ائتلاف رسیده بود.

 

اما امروز مردم کارکرد پرخسارت طیف ائتلافی مذکور در دولت و مجلس دهم را به وضوح مشاهده کرده‌اند و اتفاقاً بخش عمده‌ای از مصائبی را که بر سرشان آمده زیر سر «تکرار»‌های مشخص خاتمی می‌دانند.

 

ثانیاً طیف یاد شده در سال ۹۲ محمدرضا عارف و در سال ۹۶ جهانگیری را درون گود رقابت داشتند، اما هر دو بار طبق نظرسنجی‌ها یقین کردند نامزد آن‌ها ۸ تا ۱۰ درصد رأی بیشتر ندارد. این واقعیت در انتخابات مجلس، به واسطه بی‌اعتنایی مردم به نامزد‌های اصلاح‌طلبان به ویژه در تهران کاملاً خودنمایی کرد.

 

با این اوصاف می‌توان گفت انتخابات ۱۴۰۰، نه شبیه انتخابات ۷۶ بلکه شبیه انتخابات ۸۴ است.

ارسال نظر